Wat wij doen

Bent u op zoek naar de laatste ontwikkelingen en innovaties binnen de life sciences, ICT/engineering, materialen ...? Is uw bedrijf geïnteresseerd in samenwerking met universitaire onderzoeksgroepen? Dan bent u bij TTO Flanders aan het juiste adres.

TTO Flanders is een gezamenlijk initiatief van de vijf Vlaamse universiteiten: Universiteit Gent, Universiteit Antwerpen, KU Leuven, Vrije Universiteit Brussel en Universiteit Hasselt. De technology transfer offices (TTOs) van deze universiteiten staan in voor de kennis- en technologietransfer van de universiteiten en geassocieerde hogescholen naar private en publieke partners.

Klik hier voor een lijst van business developers; zij hebben een volledig overzicht van de expertise binnen hun onderzoeksdomein en kunnen u efficiënt doorverwijzen binnen de universiteiten.


Ontdek onze nieuwe brochure: 'Een wereld van verschil'

Benieuwd hoe het onderzoek aan de vijf Vlaamse universiteiten de samenleving beter maakt? En welke vormen kennis- en technologietransfer aanneemt in de praktijk? Ontdek het aan de hand van 25 spraakmakende voorbeelden in onze nieuwe brochure!

Impactbrochure NL_Cover

Onze leden