Innovatiebeurs

Op 8 oktober nemen de leden van TTO Flanders deel aan de Innovatiebeurs, een uniek concept waar je kan kennismaken met meer dan 75 potentiële innovatiepartners. Bij innovatie komt veel kijken: expertise aantrekken, de juiste testapparatuur vinden, productontwikkeling, jouw uitvinding beschermen en het geheel financieren. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Kom langs op onze standen en ontdek welke expertise wij in huis hebben om je innovatief project te helpen realiseren. Registreer je hier als bezoeker.

Nog kennishonger? Kom luisteren naar de infosessies:

  • Financiering van je innovatief project – Peter Rutten (Innovatiecentrum) 

Komt jouw project in aanmerking voor innovatiesteun van het IWT? We lichten de verschillende mogelijkheden toe en geven je concrete tips & tricks mee voor het schrijven van een succesvol IWT-dossier. 

  • Tips voor een geslaagd huwelijk tussen ondernemer en kennispartner – An Van den Broecke (UGent TechTransfer) Succesvol innoveren doe je niet alleen. Het inroepen van de expertise van een kennispartner kan van doorslaggevend belang zijn voor je project. Maar hoe bouw je nu als ondernemer een goede samenwerking uit met een kennisinstelling? Wie doet wat en vooral wie heeft welke rechten? 

Afspraak op 8 oktober in de Eskimofabriek in Gent.

www.Innovatiebeurs.be