knowledge for growth 2019

Knowledge for growth is de grootste life sciences conferentie in Europa en vindt dit jaar plaats op 9 mei in het ICC te Gent.
Je kan er terecht voor een uitgebreid conferentieprogramma dat een zeer interessante inkijk biedt in het globale life sciences landschap, met een one-to-one Partnering, een beurs met 100+ standhouders en een expo met wetenschappelijke posters.

TTO Flanders is zoals steeds aanwezig op knowledge for growth en pakt dit jaar uit met een nieuw concept met zowel demo's als pitches van toegepast en strategisch onderzoek van de 5 Vlaamse universiteiten.

Academic Showcase
Tijdens de pauzes vind je ons in de posterhal waar elke universiteit 3 technologieën zal demonstreren. Een overzicht van alle demo's vind je hier.

R2B by TTO FLANDERS - Pitch Session
11:30 to 13:00 - BAEKELAND room
De Research 2 Business sessie  is een initiatief van TTO Flanders. Tijdens deze sessie krijg je een aantal pitches van telkens 5 min van de 5 universiteiten te horen. De geselecteerde valorisatieprojecten bestrijken een ruim toepassingsgebied en de onderzoeksteams zijn actief op zoek naar partners voor verdere ontwikkeling of potentiële klanten. Hier vind je het volledige R2B programma.

Meer info vind je op de website van knowledge for growth.